Majstrovstvá školy v bedmintone – II. stupeň

Dňa 19.10.2017 sa v popoludňajších hodinách vrámci bedmintonového krúžku uskutočnil bedmintonový turnaj starších žiakov i žiačok. Pomaly sa blíži termín okresného kola v bedmintone, tak cieľom bolo podchytiť vhodných adeptov do Rozhanoviec. Turnaja sa zúčastnilo 8 žiakov a 12 žiačok. Pomimo ihrísk si zahralo nesúťažne ďalších 22 žiakov. Počas celého turnaja žiaci hrali na jeden set do 15 a dievčatá do 11.

Výsledkový servis:

Kto hral za žiakov: Patrik Sijka, Erik Sijka, Martin Reis, Samuel Baláž, Damián Demko, Michal Zlacky, Michal Borták, Monika Zlacka(na naplnenie počtu). Žiaci hrali v dvoch skupinách:

semifinále:

Erik Sijka – Samuel Baláž 15:5

Patrik Sijka – Michal Borták: 15:13

o 3. miesto: Michal Borták – Samuel Baláž 15:7

finále: Erik Sijka – Patrik Sijka 15:10

Žiačky: Dominika Kováčová, Sofia Moňoková, Ema Drotárová, Ema Schubertová, Viktória Čičilová, Zuzana Hegykoziová, Alexandra Blašková, Soňa Ružičková, Radka Bitóová, Lívia Sceranková, Veronika Rapavá, Katarína Hegykoziová. Žiačky hrali v troch skupinách.

Semifinále:

Viktória Čičilová – Ema Drotárová 9:11

Dominika Kováčová – Sofia Moňoková 12:10

o 3. miesto: Viktória Čičilová – Sofia Moňoková 4:11

finále: Dominika Kováčová – Ema Drotárová 11:4

Celkovými víťazmi sa stali Erik Sijka zo 6.B a Dominika Kováčová z 8.B triedy. Gratulujeme! Víťazi dostali pekné poháre, prví traja hráči medaily a všetci lízatka.