OK vo volejbale žiakov

s-l300Dňa 22.2.2016 zorganizovala ZŠ Severná 21, Moldava n/Bodvou OK vo volejbale žiakov. Z nahlásených 8 škôl sa turnaja nakoniec zúčastnili len 4 školy a zastúpenie mala i naša škola. Bol predpoklad, že konečne obsadíme lepšie ako 4. miesto, čo sa nakoniec i tak stalo 🙂

Výsledkový servis:

ZŠ Čaňa – ZŠ Valaliky 2:0
ZŠ Čaňa – ZŠ Severná Moldava nad Bodvou 2:0
ZŠ Čaňa – ZŠ ČSA Moldava nad Bodvou 0:2

Naši žiaci neboli ďaleko od postupu na kraj, nakoľko v poslednom zápase mali v prvom sete solídny náskok, o ktorý prišli, keď sa na podanie postavil Boris Tink, hrajúci ligu za kadetov VK KDS Šport Košice a svojim servisom vyrovnal skóre. Nakoniec set vyhrala domáca Moldava 26:24. Druhý set už bol jednoznačnejší a prehrali sme ho na 15. Ale ktovie, že ako by to vyzeralo, keby sme prvý set vyhrali.

Teda žiaci obsadili celkové pekné 2. miesto!

Žiakom patrí poďakovanie za predvedený výkon a som rád, že sa niečo naučili u mňa na volejbalovom krúžku.  A tiež im pomohol tréning počas jarných prázdnin, keď prišli prakticky v plnej zostave do športovej haly si zahrať volejbal. A kto reprezentoval na OK vo volejbale žiakov? Rišo Arvai, Samo Buchlák, Erik László, Samo Moravič, Andrej Mušinský, René Novák, Tomáš Pancurák, Adam Ján Slezák. Trénermi boli zást. Stankovič a R. Janotka. Ja som fandil so sadrou na nohe na diaľku doma.

p. uč. Falis