Učiteľský volejbalový turnaj

web-DSC_0636Dňa 1.12.2015 pokračovala na našej škole Učiteľská volejbalová ligadruhým kolom. Slávnostné zahájenie, za prítomnosti riaditeľky školy Z. Bruncovej a riaditeľa turnaja J. Falisa, prebehlo poobede o pol tretej vo veľkej telocvični, kde bolo prichystané ihrisko pre volejbalové zápasy, ktorých malo byť 10.
Hralo sa na jeden hraný set do 25. Turnaja sa zúčastnili
tieto učiteľské družstvá: ZŠ RozhanovceZŠ KysakZŠ Čaňa, nováčik súťaže ZŠ s MŠ Budimír a ZŠ s MŠ Čečejovce & ZŠ Veľká Ida.

web-DSC_0691Rozlosovaním bolo určené, že prvý zápas odohrajú medzi sebou ZŠ Veľká Ida a ZŠ s MŠ Budimír. Nováčik tejto súťaže to mal spočiatku ťažké, ale v priebehu turnaja sa skvelé „aklimatizoval“ a podal zlepšený výkon. ZŠ Kysak prišiel v oklieštenej zostave, ale tiež len tak ľahko nechcel predať svoju kožu. Domáca Čaňa mala najväčšie zastúpenie a s domácim fanklubom vytvorili počas ich zápasov burlivú atmosféru. Samozrejme i ostatné fankluby jednotlivých škôl išli na 100 percent. Veď napr. taký rozhanovský fanklub ide naplno každý turnaj a vždy so svojim výzorom milo prekvapí.

Výsledkový servis nášho družstva:

  • ZŠ Čaňa – ZŠ Kysak 25:23
  • ZŠ Čaňa – ZŠ s MŠ Čečejovce & ZŠ Veľká Ida 19:25
  • ZŠ Čaňa – ZŠ Budimír 25:22
  • ZŠ Čaňa – ZŠ Rozhanovce 21:25

web-DSC_0560Škoda posledného zápasu, lebo tesne pred koncom sme otočili nepriaznivý vývoj stavu, ale potom sme už nedokázali bodovať. Ale i keby sme zvíťazili, skončili by sme na treťom mieste pre horší pomer víťazných a prehraných lôpt. Kľúčový zápas bol s družstvom Čečejovce & Veľká Ida, ktorý sme prehrali. Ale nevadí, zlepšujeme sa od zápasu k zápasu, tak na najbližšom turnaji pravdepodobne 19.1.2016, ktorý zorganizuje ZŠ s MŠ Budimír.

web-DSC_0547Počas turnaja bolo v školskej jedálni pripravené občerstvenie i pitný režim pre všetkých hostí, či už studené misy alebo fajná kapustnica. O ich prípravu sa postarali naše kuchárky, za čo im patrí poďakovanie a to patrí aj vedúcej jedálne p. Daněkovej. O občerstvenie sa postarali i naše učiteľky a učitelia, ktorí priniesli chutné koláče. Posedenie hráčom spríjemnila i projekcia, kde mohli vidieť zábery z jednotlivých turnajov za posledné roky i zhliadnuť ISLAND!

Celkové poradie 2. kola v Čani:

  1. ZŠ Rozhanovce
  2. ZŠ s MŠ Čečejovce & ZŠ Veľká Ida
  3. ZŠ Čaňa
  4. ZŠ Kysak
  5. ZŠ s MŠ Budimír

 p. uč. FALIS

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *