Volejbalový turnaj (ne)pedagogických zamestnancov

cana-vitazDňa 27.10.2015 Cirkevná základná škola sv. Košických mučeníkov v Ždani zorganizovala volejbalový turnaj pedagogických i nepedagogických zamestnancov. Turnaja sa zúčastnilo 5 družstiev a to domáceŠpeciálna základná škola v ŽdaniDetský domov Košická Nová VesObecný úrad v Ždani a prvý krát dostala pozvánku i naša Základná škola v Čani! A počínali sme si veľmi dobre, lebo počas celého turnaja sme našli len jedného premožiteľa, ale i napriek tomu sme skončili na 1. mieste!

Celý turnaj sa niesol v priateľskej atmosfére. Začiatok turnaja bol stanovený na 13:00 hod., kedy riaditeľka školy privítala všetkých hráčov. Hralo sa na dva víťazné sety do 15, tiebreak tiež do 15 o dva body. Po 4 hodinách volejbalu bolo známe celkové poradie volejbalového turnaja.

Výsledkový servis ZŠ Čaňa:

ZŠ Čaňa – CZŠ Ždaňa 2:1
ZŠ Čaňa – OcÚ Ždaňa 1:2
ZŠ Čaňa – DeT KNV 2:0
ZŠ Čaňa – ŠZŠ Ždaňa 2:0

A kto teda reprezentoval našu školu? J. Falis, D. Sziládyi, J, Raábová, J. Mitrová, M. Ruščáková, D. Vaľová, O. Tomková.

Ďakujeme učiteľom za vzornú reprezentáciu školy a najbližšie ideme do Ždane na volejbalový turnaj o Pohár starostu obce Ždaňa 17.12.2015!

Ale už skôr začne volejbalová liga 3.11.2015 v Rozhanovciach za účasti učiteľov ZŠ Rozhanovce, ZŠ s MŠ Čečejovce, ZŠ Veľká Ida, ZŠ Kysak i ZŠ Čaňa!

Ing. Ján Falis