Volejbalový turnaj starších žiačok pri príležitosti MDD

DSCN9162Dňa 29. 5. 2015 pri príležitosti Medzinárodného dňa detí zorganizovalo Gymnázium Trebišovská 12 volejbalový turnaj starších žiačok. Turnaja sa zúčastnili 4 družstvá, domáce stredoškoláčky( turnaj bol určený pre dievčatá narodené po 1.1.1999 a mladšie), gymnazistky (ročník 1998 – preto výsledky neboli zahrnuté do celkového poradia, prišli miesto Moldavy), Športová akadémia Košice a ZŠ Čaňa.

DSCN9102Prvý zápas sme odohrali proti gymnazistkám ´98, ktoré boli o niekoľko rokov staršie i skúsenejšie, ale v prvom sete to nebolo viditeľné. Dlho sme vyhrávali až nakoniec sme ho prehrali tesne 22:25. Druhý set už bol o inom a išiel kus rýchlejšie.

Druhý zápas sme odohrali proti domácim dievčatám ´99, ktoré tiež boli skúsenejšie ako naše, ale len tak sme sa nedali. Obidva sety sme prehrali. Ale to nevadí 🙂

web-DSCN9165Tretí zápas, tam sa prejavila už i únava, nakoľko sme na turnaj prišli neskôr a teda sme odohrali tri zápasy po sebe, čo bolo aj náročné. Ale podarilo sa dievčatám zdolať svoje rovesníčky zo ŠA 2:0 na sety a teda sme obsadili konečné 2. miesto, nakoľko sa výsledky stredoškoláčok ´98 nezapočítavali 🙂

A kto nás reprezentoval? Denisa Bindová, Aneta Ujjobágyová, Salome Bindová, Veronika Petrášová, Kristína Vargová, Juliana Hockicková a Dominika Vargová.

uč. Falis