Druhá bedmintonová sobota žiakov s rodičmi

Dňa 19.1.2019 v sobotu sa podarilo zorganizovať druhé bedmintonové podujatie, kde si rodičia mohli zahrať bedminton so svojimi deťmi. I napriek tomu, že veľa žiakov z prvého stupňa išlo na výlet do Tatier alebo rodičia sa chystali na ples v Čani, prišlo okolo 60 fanúšikov tohto obľúbeného športu.

Ráno o deviatej hodine už prišli prvé rodinky. Natiahli sme bedmintonové siete, priniesli stoly na občerstvenie, pustili hudbu a mohlo sa začať hrať. Ako sprievodná disciplína bola DARTS (terč sme namontovali na rebrinu). Počas podujatia bola k nahliadnutiu fotokniha k 10. výročiu bedmintonu na škole, ktorému sa venujem. Rodičia i deti sa mohli do nej na pamiatku podpísať.(Kniha je rozdelená do niekoľkých kapitol, napr. OK v bedmintone v Rozhanovciach, bedmintonové turnaje v škole počas krúžkov, atď…)

K dispozícii bolo občerstvenie, ktoré pozostávalo z jedlá, ktoré každý doniesol. Ja som napr. napiekol koláče z lístkového cesta. 🙂

Krátko pred jedenástou sme spustili registráciu na kolotoč žiakov. Prihlásilo sa 21 žiakov.

Poradie najlepších žiakov:

  1. Patrik Sijka 150 b
  2. Šimon Šimko 129 b
  3. Erik Sijka 125 b

Poradie najlepších žiačok:

  1. Julianna Slovenská 101 b
  2. Lívia Sceranková 100 b
  3. Radka Bittóová 87 b

Prvý krát sme odmenili medailami najmladších žiakov.

  1. Žofka Šimková 61 b
  2. Dianka Štipčičová 56 b
  3. Sasha Hockicko 45 b

Krátko po obede sme spustili registráciu na rodičovský kolotoč.

Rodičia – mamy:

  1. Viktória Štipčičová 81 b
  2. Iveta Sijková 78 b
  3. Renáta Strápková 77 b

Rodičia – otcovia:

  1. Viliam Blaško 101 b
  2. Tibor Štipčič 98 b
  3. Marek Fekete 85 b

Po vyhodnotení, odovzdaní medailí a diplomov, nasledovala posledná súťaž a to útecha pre žiakov, ktorí nevyhrali medailu.

Útecha žiakov:

  1. Zoja Čonková 34 b
  2. Miško Juhás 33 b
  3. Martin Zentko 33 b
  4. Dávid Kassai 33 b

Ďakujem všetkým, ktorí sa zapojili do tohto projektu, lebo bez vás by to nebolo ono. Ďakujem rodičom za milé prekvapenie, ktoré mi pripravili počas tohto podujatia, vrelá vďaka! 🙂

Ďalšie stretnutie som chcel 16.marca 2019, ale ako na potvoru vtedy dali voľbu prezidenta. Tak ak sa podarí, tak niekedy začiatkom apríla by sme sa ešte raz takto mohli stretnúť.

uč. FALIS

Fotogaléria: TU (fotky sa dajú pozrieť i bez registrácie na FB)