OK v bedmintone

RSCN2441Dňa 8. novembra 2013 sa v Rozhanovciach uskutočnilo obvodné kolo v bedmintone starších žiakov(žiačok) a neoficiálne mladších žiakov(žiačok). Naša škola mala zastúpenie vo všetkých štyroch kategóriach.

bembis_DSCN2323V kategórii starších žiakov nás reprezentovali žiaci Tomáš Pancurák zo VII. A a Daniel Guľa z IX. A. Sedem škôl bolo rozdelených do dvoch skupín. V základnej skupine sme mali družstvá z Rozhanoviec, Valalík a Slanca. S Rozhanovcami chlapci prehrali 0:2, so Slancom vyhrali 2:1 a v boji o postup do semifinále prehrali s Valalikmi až v rozhodujúcej štvorhre, teda celkovo 1:2.

bembis_DSCN2329V kategórii mladších žiakov súťažili štyri školy, naši zástupcovia boli Juraj Kopcsak zo VI. B a Adam Kucak zo VI. C. V prvom zápase chlapci prehrali s Rozhanovcami 0:2, potom vo vyrovnanom zápase prehrali s Valalikmi 1:2 a nakoniec zdolali opäť vo vyrovnanom zápase Poproč 2:1 a teda obsadili celkové 3. miesto a získali chlapci bronzové medaily.

 bembis_DSCN2351V kategórii starších žiačok nás reprezentovali Aneta Ujjobbágyová a Salika Bindová zo VII. C. V tejto kategórii súťažilo šesť škôl, ktoré boli rozdelené do dvoch skupín. V základnej skupine dievčatá prehrali s Rozhanovcami 0:2 a potom zdolali Slanec 2:0 a teda postúpili do semifinále z druhého miesta. V semifinále sme prehrali s Kysakom 0:2 a čakal nás boj 3. miesto, kde sme porazili Poproč a teda sme obsadili v tejto kategórii celkové 3. miesto.

bembis_DSCN2348V kategórii mladších žiačok nás reprezentovali Karin Tomčová a Sofia Stankovičová obidve zo VI. C. Spomedzi piatich škôl sme opäť obsadili 3. miesto, keď najprv sme prehrali s Rozhanovcami 0:2, Valaliky sme zdolali 2:0, s Popročom prehrali 0:2 a Kysak zdolali 2:0.

uč. Falis